Citygame The Target

Politie en boefje spelen, maar dan in real-life?

Samenvatting

Politie en boefje spelen, maar dan in het echt? Dat kan met jouw vriendengroep of als activiteit voor een vrijgezellenfeest! De groep wordt opgedeeld in vier teams (per 20 personen), waarvan één ‘Team Gangster’ en drie ‘Team Politie’. Deze vier teams gaan het centrum van Eindhoven bestormen. De Gangsters plegen inbraken, maar de Politie moet hen tegenhouden!

Uitgebreide toelichting

Prijsopgave

Bereken online de prijs van jouw uitje.

10-20 deelnemers 27,95 per deelnemer Duur: 3 uur
Locatie: Centrum
21-40 deelnemers 26,50 per deelnemer Duur: 3 uur
Locatie: Centrum

Inclusief welkomst-consumptie, uitgebreide speluitleg, visuele presentatie, alle benodigdheden, prijs voor het beste team.

Prijs berekenen

Bestorm het centrum van Eindhoven

Elk team krijgt een tablet. De Gangsters krijgen de opdracht om objecten in het centrum te verzamelen waarmee inbraken gepleegd kunnen worden (allemaal virtueel natuurlijk). Met deze inbraken wordt geld verdiend, tot een max van één miljoen euro. Is het Gangsterteam de politie te slim af en bereiken ze één miljoen euro? Of overmeesteren de politieteams de Gangsters?

Overvallen of overmeesteren?

Een goed plan start met een tactiek. Daarom krijgen de Gangsters een kleine voorsprong op de politie. De politie krijgt speciale tools om de Gangsters op het spoor te kunnen raken. De politie overmeestert de Gangsters door ze op te sluiten in de straten van het centrum in Eindhoven, en hen virtueel neer te schieten. Lukt het de politie niet om de Gangsters te pakken te krijgen? Dan wint team Gangsters, mits zijn door hun overvallen in totaal één miljoen euro gestolen hebben. Afhankelijk van de kwaliteit van de Gangsters, speel je in twee uur twee, drie of vier spellen, dus iedereen kan aan de beurt komen!

Bestorm de buffettafel

Trek gekregen van deze activiteit? Dan bieden we heerlijke buffetten aan. Via onze eigen traiteur kun je genieten van onder andere een Luxe Lopend Buffet. Voor meer mogelijkheden kun je een kijkje nemen met de knop hieronder.

Bekijk buffetten

Prijs berekenen

Café Costa, Eindhoven

Café Costa

3x uitgeroepen tot Beste Feestcafé van Nederland!
  • Stratumseind 31
  • 5611 EN, Eindhoven

Neem contact met ons op

Heb jij een vraag of wil je een feest op de gezelligste feestlocatie van Nederland geven? Stuur ons dan een bericht.