Stadsspel De Erfenis

Eindig met de leegste portemonnee en win!

Samenvatting

Winnen door zo min mogelijk geld in je portemonnee te hebben? Dat is het doel van de citygame de Erfenis! Ga als vrienden- of vrijgezellenuitje op pad in het centrum van Eindhoven en geef in teams zo veel mogelijk geld uit. Tijdens het spelen van vragen en foto-opdrachten en door het uitdagen van de andere teams geef je zo veel mogelijk geld uit. De winnaar is het team met de leegste portemonnee!

Uitgebreide toelichting

Prijsopgave

Bereken online de prijs van jouw uitje.

10-20 deelnemers 27,95 per deelnemer Duur: 3 uur
Locatie: Centrum
21-40 deelnemers 26,50 per deelnemer Duur: 3 uur
Locatie: Centrum

Inclusief welkomst-consumptie, uitgebreide speluitleg, visuele presentatie, alle benodigdheden, prijs voor het beste team.

Prijs berekenen

Altijd al met geld willen strooien?

Door het overlijden van Hendrikus van Barneveld maakt jouw team kans op zijn gigantische erfenis, waarvan je nu alvast één miljoen euro krijgt. Wat moet je met dat geld? Uitgeven als water! Je beantwoordt vragen, voert foto-opdrachten uit en daagt de andere teams uit. De belangrijkste regel van het spel is: het team met het minste geld wint de volledige Erfenis!

Geld uitgeven, hoe moet dat?

Door de vragen, foto-opdrachten of uitdagingen goed uit te voeren, verlies je geld. Hoe fanatieker jouw team is, hoe groter de kans dat jullie de winst binnenslepen. Het spel verloopt via een plattegrond op een tablet, die je van ons krijgt.

Maak jouw vriendenuitje af met een verrukkelijk buffet!

Van al dat geld uitgeven, heb je vast trek gekregen. Sluit jouw uitje in Eindhoven af met een van de buffetten van onze eigen traiteur. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals het heerlijke Luxe Lopend Buffet. Klik hieronder voor al onze buffetten!

Bekijk buffetten

Prijs berekenen

Café Costa, Eindhoven

Café Costa

3x uitgeroepen tot Beste Feestcafé van Nederland!
  • Stratumseind 31
  • 5611 EN, Eindhoven

Neem contact met ons op

Heb jij een vraag of wil je een feest op de gezelligste feestlocatie van Nederland geven? Stuur ons dan een bericht.