Jacht naar macht

De meeslepende citygame voor jou en jouw vrienden

Samenvatting

Vind dé maffiabaas van Eindhoven en krijg samen met je vrienden de macht in handen! Dit spannende spel is dé perfecte activiteit voor jouw vriendenuitje in Eindhoven. Ga als gangster op jacht in het centrum van Eindhoven en vind ‘de Don’, de maffiabaas die jullie te pakken moeten krijgen (hij bestaat echt!). Wie is het best in hints verzamelen die tot De Don leiden? Wie van jullie is de enige echte gangster? Ga de uitdaging aan en win!

Uitgebreide toelichting

Prijsopgave

Bereken online de prijs van jouw uitje.

10-20 deelnemers 27,95 per deelnemer Duur: 3 uur
Locatie: Centrum
21-40 deelnemers 26,50 per deelnemer Duur: 3 uur
Locatie: Centrum

Inclusief welkomst-consumptie, uitgebreide speluitleg, visuele presentatie, alle benodigdheden, prijs voor het beste team.

Prijs berekenen

Jacht naar de Macht: hoe werkt het?

In teams van ongeveer zes personen speel je als gangster het spel in het centrum van Eindhoven. Elk gangsterteam is in het bezit van een tablet. Op deze tablet staat het spel Jacht naar de Macht en daarnaast ontvang je een plattegrond met actiepunten. De bedoeling is dat je op iedere actiepunt een virtueel persoon omkoopt of afperst. Je krijgt informatie over De Don immers niet zomaar… Achter welke gangster uit jullie team schuilt een maffialid die de winst binnenhaalt?

Wordt het beste gangsterteam: hoe vind je de Don?

Wanneer je via de plattegrond en tablet aangekomen bent op de aangewezen locatie, krijg je een vraag gesteld. Geef je het goede antwoord op de vraag? Dan ontvang je geld én een hint over de Don! Door het volgen van de hints moet je zo snel mogelijk de Don vinden. Heb je de Don gevonden? Stop dan niet, maar ga door met het verzamelen van nog meer euro’s. Hiermee eindigt jouw team misschien wel met het hoogste eindkapitaal! Aan het eind van het spel wordt de balans opgemaakt met een samenvatting en statistieken van het spelverloop. Het team dat de Don heeft gevonden én het hoogste eindkapitaal heeft, wint het spel en mag zich prijzen als hét gangsterteam van de groep.

Trek gekregen van dit spannende spel?

Wij begrijpen dat het opsporen van de Don zorgt voor lekkere trek. Sluit jouw vriendenuitje in Eindhoven af met een verrukkelijk buffet van onze eigen traiteur. Wij bieden verschillende opties, zoals een Luxe Lopend Buffet, een Italiaans buffet of een Spaans buffet. Alle mogelijkheden kun je hieronder bekijken!

Bekijk buffetten

Prijs berekenen

Café Costa, Eindhoven

Café Costa

3x uitgeroepen tot Beste Feestcafé van Nederland!
  • Stratumseind 31
  • 5611 EN, Eindhoven

Neem contact met ons op

Heb jij een vraag of wil je een feest op de gezelligste feestlocatie van Nederland geven? Stuur ons dan een bericht.