Waar fietst de Mol

Op een uitdagende manier Eindhoven en omgeving ontdekken.

Samenvatting

Twee activiteiten in één; tandemfietsen + Wie is de Mol. Hét perfecte uitje in Eindhoven voor een vriendenuitje of vrijgezellenfeest. Een middag vol plezier en uitdagende opdrachten!

Uitgebreide toelichting

Prijsopgave

Bereken online de prijs van jouw uitje.

10-20 deelnemers 30,98 per deelnemer Duur: 4,5 uur
Locatie: Eindhoven e.o.
21-40 deelnemers 29,98 per deelnemer Duur: 4,5 uur
Locatie: Eindhoven e.o.

Inclusief welkomstdrankje, tandems, tablets met opdrachten en routebeschrijving, overige benodigdheden en een prijs voor de winnaars.

Prijs berekenen

Fietsen en spelen tegelijk

De tandemtocht is ongeveer 30 kilometer lang. Natuurlijk is er gedacht aan tussenstops om even bij te komen, máár tijdens deze pauzes voer je met jouw team opdrachten uit. De groep wordt opgedeeld in teams van ongeveer zes personen. In ieder team zit één Mol. Tijdens de tandemtocht voer je opdracht uit waarmee je met je team geld gaat verdienen.

Wie is de Mol?

Let op! In ieder team zit één Mol die de boel saboteert. Houd je ogen en oren dus goed open, want niet iedereen in je team is te vertrouwen… Gaat de Mol voor de winst of zal hij jullie stiekem de verkeerde kant op leiden?

Trek gekregen na al dat fietsen?

Logisch. Maar daar hebben wij de perfecte oplossing voor. Via onze eigen traiteur bieden wij verschillende buffetten aan. Zo kun je smullen van ons Luxe Lopend Buffet, het Spaans buffet of het Italiaans buffet. Wat dat inhoudt? Klik hieronder!

Bekijk buffetten

Prijs berekenen

Café Costa, Eindhoven

Café Costa

3x uitgeroepen tot Beste Feestcafé van Nederland!
  • Stratumseind 31
  • 5611 EN, Eindhoven

Neem contact met ons op

Heb jij een vraag of wil je een feest op de gezelligste feestlocatie van Nederland geven? Stuur ons dan een bericht.