Crazy 88

De gekste opdrachten doen: je moet wel durven!

Samenvatting

Een vrienduitje in Eindhoven waarbij je wel moet durven; Crazy 88! In totaal 40 opdrachten waarmee je punten kan scoren. Eén voorwaarde: je moet wel een beetje gek zijn, want onze opdrachten zijn dat ook. Het team met de hoogste score wordt benoemd tot Koning Crazy 88!

Uitgebreide toelichting

Prijsopgave

Bereken online de prijs van jouw uitje.

10-20 deelnemers 22,99 per deelnemer Duur: 3 uur
Locatie: Centrum
21-40 deelnemers 20,93 per deelnemer Duur: 3 uur
Locatie: Centrum

Welkomstdrankje, alle benodigdheden, prijs voor de winnaars en filmpjes in je mailbox.

Prijs berekenen

Ga de challenge aan

Verdeeld in teams ga je het centrum van Eindhoven in. In twee uur tijd moet je zo veel mogelijk punten zien te scoren. In het opdrachtboekje dat je van ons meekrijgt, staan de 40 challenges. Iedere opdracht is uniek en heeft zijn eigen puntenscore, dus speel tactisch!

Koning Crazy 88

Jouw team wordt bekroond met de titel ‘Koning Crazy 88’ wanneer je de gekste opdrachten hebt uitgevoerd en daarmee de meeste punten hebt gescoord. Alle gekke momenten tijdens het spel kunnen vastgelegd worden met de telefoon die je van ons meekrijgt. De foto’s en video’s stuur je door naar ons en wij beoordelen ze op originaliteit. Kortom, dit is de dag dat je écht gek mag doen! Aan het eind van het spel kijken we samen enkele opvallende foto’s en video’s terug (mits de tijd dit toelaat).

Van al dat gek doen, krijg je trek

En daar hebben wij een oplossing voor! Sluit jouw groepsuitje af met een heerlijk buffet van onze eigen traiteur. Smul van het Spaanse buffet of kies voor het Luxe Lopend Buffet. Klik hieronder voor meer informatie.

Bekijk buffetten

Prijs berekenen

Café Costa, Eindhoven

Café Costa

3x uitgeroepen tot Beste Feestcafé van Nederland!
  • Stratumseind 31
  • 5611 EN, Eindhoven

Neem contact met ons op

Heb jij een vraag of wil je een feest op de gezelligste feestlocatie van Nederland geven? Stuur ons dan een bericht.