Ranking The Stars

Teambuilding, Gezelligheid & Anekdotes!

Samenvatting

De leukste activiteit voor jouw vriendenuitje of een vrijgezellenfeest in Eindhoven; Ranking the Stars, bekend van televisie. Hoe goed ken jij jouw vrienden? In teams ga je het spel spelen en het team met de meeste punten wint. Leer je vrienden écht kennen door deze hilarische activiteit!

Uitgebreide toelichting

Prijsopgave

Bereken online de prijs van jouw uitje.

10-20 deelnemers 22,99 per deelnemer Duur: 2,5 uur
Locatie: Centrum
21-40 deelnemers 20,93 per deelnemer Duur: 2,5 uur
Locatie: Centrum

Inclusief online systeem voor vragenlijsten, ervaren quizmaster, alle benodigdheden, te gekke locatie en een prijs voor de winnaars.

Prijs berekenen

Leer je collega’s kennen met deze hilarische activiteit!

Als je Ranking The Stars (afgeleid van het bekende tv-programma) bij ons in Eindhoven speelt, leer je gegarandeerd je collega’s op een heerlijke manier kennen. Door middel van ‘rankings’ (ranglijsten) plaats je jouw collega's van hoog naar laag in antwoord op een vraag, zoals: 'Wie komt het vaakst te laat op het werk?' Je zet je collega’s in het zonnetje en neem je elkaar met een knipoog op de hak. Jullie stellen de individuele ranglijsten op, wij maken er een toffe spelshow van! Win jij de prijs voor beste ‘ranker’?

Veel ruimte voor eigen input

De vragen lopen uiteen van: ‘Wie kijkt er het vaakst in de spiegel?’ tot ‘Wie weet er na het weekend nooit meer wat hij/zij in de kroeg heeft gedaan?’. Ook eigen vragen zijn mogelijk, en die kan je van tevoren aanleveren. Je kan het zo persoonlijk maken als je zelf wilt! Jullie antwoorden voegen wij digitaal samen tot eindrankings, die we presenteren op een hilarische interactieve manier, net zoals op televisie!

Voel jij je nu al de Patty Brard van jouw team?

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Bekijk buffetten

Prijs berekenen

Café Costa, Eindhoven

Café Costa

3x uitgeroepen tot Beste Feestcafé van Nederland!
  • Stratumseind 31
  • 5611 EN, Eindhoven

Neem contact met ons op

Heb jij een vraag of wil je een feest op de gezelligste feestlocatie van Nederland geven? Stuur ons dan een bericht.