Cafe Costa is standaard 5 dagen per week geopend voor FEEST. Al 19 jaar zijn wij hét nr.1 feestcafé van Eindhoven. Met altijd de beste feestdj’s van Nederland is er voor ieder wat wils. Van Vrijgezellenfeesten tot teamuitjes en van stappen met je vrienden tot een verjaardag. Bij ons gaat 5 dagen per week het dak er af! Scroll snel verder om te zien wat wij nog meer te bieden hebben!

Terras

Op ons verwarmde terras kan je heerlijk genieten van jouw favoriete drankje. Wij hebben een wisselende kaart met verschillende Cocktails, Gin Tonics, Sangria en diverse wisselende speciaal bieren! Ook hangen er 2 TV’s waardoor jij niets hoeft te missen van jouw favoriete sportwedstrijden!

Bekijk de drankkaart Bekijk de poster Bekijk de video

Pietza

Omdat er op ons terras regelmatig vraag is naar een informele lekkere snack, zijn wij de samenwerking met onze achterburen van ‘Pietza’ aangegaan. ‘Pietza’ is gelegen in de ‘Down Town Gourmetmarket’ en bereidt verse met de handgemaakte pizza’s in een hout gestookte authentieke Italiaanse steenoven. De Italiaanse steenoven brandt elke dag 22:00, dus doe gerust een bestelling en laat je verrassen!

Bekijk menukaart Bekijk video

Sportsbar

Live voetbal kijken in het centrum van Eindhoven? Cafe Costa is de ideale plek om jouw favoriete sportwedstrijden te bekijken. Wij zenden alle wedstrijden van PSV uit, alle formule 1 Races, en alle grote dartevenementen. Met binnen 3 Beamers en 3 HD’s TV’s en buiten 2 HD TV’s hoef jij echt niets te missen! Wij streven ernaar om ieder evenement uit te zenden, volg onze socials zodat jij niets hoeft te missen onder het genot van jouw favoriete drankje! Mocht jouw evenement er niet tussen zitten, vraag er dan naar aan de bar en we kunnen het uitzenden!

Bekijk de poster Bekijk onze arrangementen

Groepen

Van vrijgezellenfeest tot teamuitje, en van studentenvereniging tot vriendengroep. Alle groepen weten Cafe Costa al jaren te vinden voor een onvergetelijke avond. Wij hebben besloten ruimtes welke af te huren zijn, of speciale arrangementen welke te reserveren zijn via ons Contactformulier. Kiezen jullie voor een verse pizza met een speciaalbiertje om vervolgens onder muzikale leiding van de beste feestdj’s samen met ons het dak eraf te feesten? Of wil jullie “gewoon” genieten van lekkere cocktails om vervolgens ook het dak eraf te feesten? Bij Cafe Costa kan het! Ook vinden wij het heel gezellig als jullie gewoon binnen komen vallen met jullie gezellige groep om er met ons een onvergetelijke avond van te maken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk onze arrangementen

Verhuur

Wij hebben verschillende ruimtes die zijn af te huren voor privé feestjes en borrels. Met het cafétje op de eerste verdieping, het dakterras en natuurlijk onze feestzaal beneden, hebben wij voor iedereen wat wils! De ruimtes zijn te reserveren via ons contactformulier. Staat jou gewenste arrangement er niet tussen, neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!

Bekijk ons aanbod
Café Costa, Eindhoven

Café Costa

3x uitgeroepen tot Beste Feestcafé van Nederland!
  • Stratumseind 31
  • 5611 EN, Eindhoven

Neem contact met ons op

Heb jij een vraag of wil je een feest op de gezelligste feestlocatie van Nederland geven? Stuur ons dan een bericht.