We mogen weer!

Spelregels
Wij zijn Woensdag t/m Zondag geopend! Vanwege de huidige maatregelen, mogen wij alleen toegang verlenen tot een zitplaats in Cafe Costa door middel van een coronatoegangsbewijs i.c.m. een geldig identiteitsbewijs. Mocht je niet in het bezit zijn van een coronatoegansbewijs, ben je van harte welkom op ons terras!

We Mogen Weer!
Wij zijn blij dat we jullie alsnog mogen verwelkomen bij ons in de zaak en nog steeds met jullie een feestje mogen bouwen. Ondanks de maatregelen gaan wij alles op alles zetten om jullie alsnog avonden te laten meemaken om niet te vergeten. Met DJ’s, het gezelligste personeel, Spelletjes, Speciaal Bieren, Cocktails, Pizza’s en Live Sportwedstrijden, staat een dagje Cafe Costa Garant voor een dag vol plezier en vermaak vanaf je persoonlijke kruk!

Reserveren
Reserveren van een tafel gaat weer zoals je van ons gewend bent. Je boekt 1 tafel voor jou en maximaal 5 vrienden of vriendinnen! Omdat er geen maximale groepsgrootte meer is, kun je gemakkelijk meerdere tafels boeken. Wij zorgen er dan voor dat deze tegen elkaar aan komen te staan.

Aankomstijd
Tijdens het boeken van jouw tafel kan je je geschatte aankomsttijd aangeven. Wij houden je tafel maximaal een uur na de geschatte aankomsttijd gereserveerd voor jou. Mocht je toch later komen, kan je een bericht sturen naar 06-41806311 zodat we jou tafel vasthouden!


Houd onze Socials in de gaten voor de nieuwste feestjes, thema’s & openingstijden.

Mocht je specifieke wensen hebben of vragen. Neem dan contact op met 06-418 06 311 of mitch@cafecosta.nl


                                                                          

                                                                              

Café Costa, Eindhoven

Café Costa

3x uitgeroepen tot Beste Feestcafé van Nederland!
  • Stratumseind 31
  • 5611 EN, Eindhoven