Cafe Costa staat voor 5 dagen per week FEEST! Wij vinden het ook geweldig leuk om evenementen te organiseren. Naast onze vaste evenementen, organiseren wij veel evenementen op verschillende dagen. Houd onze Facebook pagina en Instagram pagina in de gaten om niets te missen van onze leuke evenementen!

Tevens zijn wij met alle belangrijke sportevenementen extra geopend. Welke evenementen wij uitzenden is terug te vinden in ons weekprogramma welke te vinden is op onze Facebook of Instagram. Met 3 beamers en 3 HD TV’s binnen en 2 HD TV’s buiten, hoef je bij ons niets te missen van jouw favoriete wedstrijden! Mis je een sportwedstrijd op ons programma? Vraag er naar aan de bar en we kunnen het uitzenden!

Woensdag

Iedere woensdag organiseert Café Costa: Costa’s Game Night. De leukste, verrassende en nieuwste spelletjes. Mis je alsnog een spelletje? Vraag ernaar bij de barman en wij gaan opzoek naar het juiste spelletje.

Bekijk de poster

Donderdag

FEEST! De donderdagen staan bij ons garant voor feest, gezelligheid en een goede portie gekkigheid. Costa’s Feest-LAB is ‘the-place-to-be’, elke donderdag opnieuw!

Bekijk de poster

Vrijdag & Zaterdag

Ieder weekend is het raak bij de Costa. Vrijdag starten we met een borrel op het terras, en gaan we rond het avonduur door naar binnen. Zaterdag is het gewoon één groot feest. Iedere week opnieuw, met de gezelligste mensen, de beste DJ’s en het knapste personeel.

Bekijk de poster Bekijk onze video

Zondag

Alles mag op Zondag, en met ‘alles’ bedoelen we ook écht ALLES! Schuif aan voor een heerlijke pot voetbal van je favoriete club, volg de Formule1 live op groot scherm en ga vervolgens helemaal uit je dakplaat. Gewoon omdat het kan!

Bekijk de poster
Café Costa, Eindhoven

Café Costa

3x uitgeroepen tot Beste Feestcafé van Nederland!
  • Stratumseind 31
  • 5611 EN, Eindhoven

Neem contact met ons op

Heb jij een vraag of wil je een feest op de gezelligste feestlocatie van Nederland geven? Stuur ons dan een bericht.